fbpx
Tukaj ste:Home>Trgovina>Prosti čas in zabava>Igra Gasilska brigada: Resnični heroji

Igra Gasilska brigada: Resnični heroji

 28.00

Ni na zalogi

Ob 150-letnici organiziranega gasilstva na Slovenskem je izšla izvirna in izobraževalna družabna igra GASILSKA BRIGADA – RESNIČNI HEROJI.

Gasilska brigada je sodelovalna igra. S soigralci ste pripadniki gasilske brigade, ki se zoperstavlja ognju ter različnim nepričakovanim situacijam. S posebno gasilsko opremo in ekipnim duhom imate možnosti za uspeh, a kakšne bodo posledice? Bo vaša taktika dovolj dobra, da boste igro končali brez žrtev in s čim manjšo škodo? Preizkusite taktičnost in gasilsko znanje z igranjem nove sodelovalne igre.

Ni na zalogi

Šifra: gasigra Kategorija:

Opis

Vi in vaši soigralci ste člani gasilske brigade. Skupaj rešujete ljudi iz nevarnih območij in preprečujete širjenje ognja. Vsak od vas predstavlja gasilsko enoto s posebnimi sposobnostmi, s katerimi bo vaša brigada lažje dosegla zadane cilje in imela boljše možnosti pri bitki z razbesnelim ognjem.

Prepoznali smo, da je ta igra neka dodana vrednost tudi same gasilske organizacije, pravzaprav temu, kar gasilci počnemo. To vključuje tudi elemente tega timskega dela, pokaže, da sam gasilec kot eden ne more nič. Všeč nam je bilo tudi to, da ni posameznega zmagovalca, da vse ekipe dosežejo rezultat. Pozitivna stvar je tudi, da bo lahko sodelovala cela družina in je, pošteno povedano, tudi odmik od zloglasnih računalnikov.

Robert Okorn, Gasilska brigada Ljubljana

 

Dodana vrednost: Med igranjem si na kartah dogodkov lahko preberemo zanimiva in poučna dejstva o gasilcih, gasilski opremi in požarni varnosti.

Število igralcev: 2-4
Priporočena starost: 8+
Dolžina igre: 30-40 min

Pravila igre

 

Oglejte si video predstavitev igre Gasilska brigada:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igra Gasilska brigada: Resnični heroji”
Go to Top