fbpx
Tukaj ste:Home>Trgovina>Fan izdelki, Kompleti, Orodje, Osebna zaščita WR, Pripomočki, WeberRescue>komplet ˝ZA TVOJEGA GASILCA˝

komplet ˝ZA TVOJEGA GASILCA˝

 24.00 z DDV

Idealno darilo za tvojega gasilca!

Reševalni nož in kajlica, ki zaradi svoje kompaktne strukture, pašeta vsak žep in sta nepogrešljiva oprema na različnih intervencijah.

 

Šifra: kompletzatvojegagasilca Kategorije: , , , , ,

Opis

Kvalitetno in cenovno ugoden reševalni nož za posredovanja ob prometnih in drugih nesrečah. Nož je zložljiv, opremljen z rezilom dolžine 8,5cm, s posebnim malim rezilom za varnostne pasove ter z konico za razbijanje stekla. Zaponka na ročaju omogoča pritrjevanje na pasove ali žepe (npr.: pas uniforme, pas dihalnega aparata, ipd.). Glavno zložljivo rezilo je varovano z varnostnim zatičem, ki preprečuje nekontrolirano odpiranje in zapiranje rezila.

Reševalna zagozda omogoča široko uporabo pri blokiranju vrat in oken. Zaradi svoje oblike in posebno kvalitetnega materiala vam omogoča uporabo v različnih položajih in primerih. Predvsem gasilcem in reševalcem zagozda omogoča nemoteno posredovanje in vam omogoča prost prehod ali enostavno prezračevanje. Zagozda deluje na vsakih obliki vrat ter oken!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “komplet ˝ZA TVOJEGA GASILCA˝”

Title

Go to Top