ZNANJE.
REŠUJE.
ŽIVLJENJA!

Poslanstvo Instructor112 je izobraževanje na področju gasilstva.
Namenjeno je tako gasilcem, ki že imajo določeno predznanje, kot slehernemu občanu, ki si želi izvedeti nekaj več o preventivi.

KAJ POČNE INSTRUCTOR112?

Instructor112 v prvi vrsti deluje za gasilce. S pomočjo tehnologije si prizadeva izboljšati način posredovanja znanja ter zagotoviti dostopnost vsem, ki to želijo.

V realnem svetu sicer gasilci lahko pridobivajo znanje na rednih izobraževanjih, vendar zaradi omejenih kapacitet ne pridejo vsi na vrsto. Na portalu instructor112.si so celotni tečaji dostopni vsem – tako gasilcem kot zainteresiranim občanom, ki si želijo osvojiti znanje iz preventive.

Posebno poglavje namenjamo mladim, ki se skozi priprave na tekmovanja pripravljajo na vstop v vrste operativcev.

KDO JE INSTRUCTOR112?

Podjetje Instructor112 d.o.o. združuje izkušene strokovnjake s področja gasilstva, izobraževanja, proizvodnje gasilske zaščitne opreme in spletnih tehnologij. Vsi sodelujoči si delimo vrednote tovarištva, pomagati bližnjemu in dostop do znanja omogočiti vsakomur.

Cilj Instructor112 je, da postane sinonim za vsem dostopno gasilsko znanje in da kmalu preraste slovenske meje ter postane mednaroden. Če so te vrednote blizu tudi vam, vas vabimo, da se nam pridružite!